Volg de bouw van De Zonnehoed

De bouw van wooninitiatief De Zonnehoed is  in volle gang. Bouwbedrijf Nikkels  is in september 2018 begonnen en volgens de laatste planning wordt De Zonnehoed in september 2019 opgeleverd! 

Moodboards maken

Als je in zo'n prachtig appartement gaat wonen, moet je natuurlijk op tijd gaan nadenken over je inrichting en welke kleuren  je het mooiste vind. 

Lasergamen

31 maart 2019 hebben de kids en ouders/verzorgers nader kennis met elkaar gemaakt tijdens een gezellige middag lasergamen bij Bussloo. 

Stroopwafelactie bij Draisma Dynamo

Op 9 maart 2019 waren we te gast bij een play-off wedstrijd tussen Draisma Dynamo en Lycurgus. Een top volleybal wedstrijd om de landstitel in de eredivisie. We kregen een warm ontvangst en hebben € 500 opgehaald voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes in De Zonnehoed.

De 1e paal is geslagen op 30 september 2018

Op 30 september 2018 is met het slaan van de eerste paal door Anne, Bas, Cas, Dang Li, Eefje, Esther, Jorien en Pedro officieel de bouw van Wooninitiatief De Zonnehoed van start gegaan. Er werd champagne getoast en de kids hebben daarna een aandenken aan deze dag geschilderd.