Skip to main content

Mijn naam is Anne. Ik ben geboren in 1999 en heb een jongere broer en jongere zus.

Ik woon sinds november 2019 met heel veel plezier op De Zonnehoed. Ik kan het heel goed met mijn medebewoners vinden en de begeleiders zijn erg aardig en gezellig. Ik vind het leuk om mensen om mij heen te hebben. Af en toe heb ik ook behoefte aan rust en dan vind ik het fijn om me terug te trekken op mijn mooie appartement. Lekker TV kijken of knutselen met een muziekje aan.

Ik werk vier dagen per week, op drie verschillende lokaties. Ik maak allerlei voorwerpen en versieringen die dan in de winkel verkocht worden. Ook werk ik in de horeca. 2 dagen per week ben ik op een boerderij te vinden, ik houd er van om de dieren te verzorgen, maar we maken daar ook van alles.

Ik houd er van dat mijn dag gestructureerd verloopt en ingevuld is, dus mijn agenda is vol met leuke dingen. Ik doe verschillende sporten en klets gezellig met de andere jongeren. Zoals iedereen zit ik graag op mijn telefoon of kijk ik naar de televisie. Ik heb heel veel films die ik allemaal bijna uit mijn hoofd ken, omdat ik sommige heel vaak opnieuw kijk. Ik ben bijvoorbeeld dol op Harry Potter.