Ik ben Pim een vrolijke spontane jonge dame met het Syndroom van Down. Heb nog 3 zusjes en ben erg op ze gesteld en sinds een jaar ook nog tante. Het op bezoek komen of gaan naar mijn zusjes is altijd een groot feest. Ik heb ook nog 1 heel oude oma, die ik ook heel lief vind. 

Zingen en dansen vind ik leuk en vooral optreden. 1 Dag in de week doe ik toneel. Muziek en luisteren naar muziek mag ik graag doen. Hoorspelen zijn nu momenteel helemaal mijn ding, en kan me er goed mee vermaken. Kleuren en bezig zijn met mandala’s blijft een leuke activiteit. Samen zijn met anderen vind ik heel gezellig en houd van een grapje. Ik maak graag een praatje en vind het fijn om anderen te troosten als ze verdrietig zijn. Ze noemen me soms “troostelotje”. Lekker eten is een top fijne hobby van mij. Samen eten klaar maken vind ik leuk….met alle dingen erbij; tafel netjes dekken met alles dr ‘op en dr’ aan etc. 

Ik houd van een biertje (0%) en chips in het weekend. Het liefst elke dag! ;-) maar dat is niet gezond 

Ennn…..daarom sport ik ook; zwemmen, wandelen, fietsen. Op dit moment heb ik een hond. Lou is mijn lieve kameraad en dan is het wandelen nog leuker. Het is mijn grote ‘knuffelbeer’. 
 
Met vriendelijke groet, 
 Pim